Ham Masif Masa

Ham masif masa ister ham ceviz masa , ister ham ladin masa , ister ham masif çam ağacı , son derece kaliteli ve sağlam olarak yapılan işler bükme yapmadan kurt dişi yapılarak birbirine geçme olarak yapılıyor. Son derece kaliteli ve sağlam olarak kullanabileceğiniz masa lar cila olması gerekir , Ankara Siteler de yapılan ham masif masa sizler için yapılmaktadır . Chester koltuk takımları , masif masalar ile kullanılmaktadır. Ham masif masalar daha çok İzmir , Trabzon , Giresun ,Kahraman maraş , Rize , Ordu gibi illerimizde tercih edilmektedir.

                                           Masif Masa Kullanımı  

Masif masa kullanımı son derece basittir , hafif nemli bez ile silinen masif mobilyalara bir şey olmaz , eğer cila atılmazsa ağaçta bükülmeler , eğilmeler olmaktadır , bununla beraber güneş ışınları bile cila atılmayan yüzeye zarar vermektedir  cila atılmazsa ağaç arasında kullanılan tutkal bile işlevini yıllar geçtikçe işlevini yitirir.

                            Masif Kütük Masa ve Otel Mobilyaları

Masif masa olarak tek parça kütük yapılabilecek ağaç türü teak masif kütük masa , çınar ağacından kütük masa , iroko masif kütük masa yapılabilir fakat ağaç tek parça yapıldığı zaman ağaçta bükme yapabilir , bununla beraber ağaçları parça parça olarak kurt dişi olarak yapılması son derece uygun olur , Ankara Siteler de fırınlanmış istediğiniz türden ağaçları istediğiniz gibi yapma olasılığı vardır. Masif kütük masalar otel mobilyalarında , restoran mobilyalarında , kafe mobilyalarında oldukça kullanılmaktadır.

                          Masif Kaplama Masa ve Chester Kanepe 

Masif kaplama masalar klasik masif masalar veya modern masif masalar olarak istediğiniz tarzda yapılabilir , masif klasik masalar isterseniz ortadan göbek ayaklı , çift göbek ayaklı masif masa , yuvarlak masif masa , kare masif klasik masa , dikdörtgen masif masa olarak klasik masif masalar yapılabilir. Masif Masa Lambası da Ankara Siteler de sizler için son derece çeşit fazlası olan kaliteli veya ekonomik olarak ucuz masif masa lambaları yapılabilir. Masif kaplama masa chester koltuk takımları ile , chester kanepe ile , klasik kanepe ile , modern köşe koltuk takımı ile oldukça güzel şekilde eşleştirmektedir. Chester koltuk takımları masif masalar ile oldukça bener özellik göstermektedir.

                                         Masif Masa Şikayet

    Masif masa modellerinde oldukça fazla çeşit vardır , bununla beraber kaliteli birinci sınıf masif masalar ve sanayi odunundan yapılan masif masalar da bulunmaktadır , Ankara Siteler de sizler için çok fazla seçenek vardır. Masif masalarda ithal masa türlerinde çok fazla şikayet vardır , kurtlu masalar söylentiye göre müşterinin kapısına bile bulaşa biliyormuş , bu yüzden masif yerli ağaçtan fırınlanmış kestane ağacından , meşe ağacından , ceviz ağacından masif olarak yapılan masif masalar tercih edilmelidir.

                                         Masif Masa İmalatçıları

Masif masa imalatçıları olarak son derece çeşitli masaları istediğiniz cilayı yaptırarak kullanabilirsiniz. Ankara Siteler de bir çok firmanın kendi imalathanesi bulunmaktadır, bu yüzden iyi yada ikinci sınıf birçok farklı ağacı bir arada bulabileceğiniz masif ağaç cenneti diyebileceğimiz yerdir ,sadece masif masa olarak değil masif yemek odası masif yatak odası masif koltuk takımı olarak bir çok farklı ürünü görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın